Over mij

Mijn naam is Karin Rutgers en mijn passie voor koken en lekker eten is al vroeg ontstaan. Vroeger bakte ik samen met m’n vader de heerlijkste taarten en probeerden we regelmatig een nieuw recept uit. Later, werd gezond en puur eten steeds belangrijker omdat één van mijn kinderen allergisch was en ik daardoor genoodzaakt was om met verse ingrediënten en eerlijke producten te koken en de pakjes en zakjes te laten staan. Aan Karin’s keukentafel is per toeval ontstaan. Ik werd gevraagd om een netwerkdiner te verzorgen en dit beviel de eters (en de kok) zo goed, dat ik vervolgens steeds vaker gevraagd werd om bij mensen thuis te komen koken. Het begon met een uit de hand gelopen hobby, maar inmiddels ben ik met veel plezier bezig met het professioneel verzorgen van diners aan huis en het bereiden van lunches, hapjes en diners voor  feesten (zoals jubilea en 21 diners).



  


 


 


 


 


 

 
 
 
E-mailen