Welkom bij Aan Karin's keukentafel!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website Aan Karin’s keukentafel!Wie is het gezicht achter Aan Karin’s keukentafel?

Mijn naam is Karin Rutgers en mijn passie voor koken en lekker eten is al vroeg ontstaan. Vroeger bakte ik samen met m’n vader de heerlijkste taarten en probeerden we regelmatig een nieuw recept uit. Later, werd gezond en puur eten steeds belangrijker omdat één van mijn kinderen allergisch was. Ik was daardoor genoodzaakt om met verse ingrediënten en eerlijke producten te koken en de pakjes en zakjes te laten staan. Aan Karin’s keukentafel is per toeval ontstaan. Ik werd gevraagd om een netwerkdiner te verzorgen en dit beviel de eters (en de kok) zo goed, dat ik vervolgens steeds vaker gevraagd werd om bij mensen thuis te komen koken. Het begon met een uit de hand gelopen hobby, maar inmiddels ben ik met veel plezier bezig met het professioneel verzorgen van diners aan huis en het bereiden van lunches, hapjes en diners voor feesten (zoals jubilea en 21 diners).Gezonde geest in een gezond lichaam

Je hebt maar 1 lichaam en daar moet je zuinig op zijn. Ik ben van mening dat goede en eerlijke voeding goed is voor je lichaam en daarom kies ik voor verse en eerlijke ingrediënten, met weinig vet en zonder toegevoegde suikers. Ook houdt Aan Karin's keukentafel rekening met allergieën en dieetwensen. 

 

 

Wat kan Aan Karin’s keukentafel voor u betekenen?

Niets is zo gezellig als samen met vrienden of familie te dineren! Maar u heeft niet altijd zin om urenlang in de keuken te staan. Tenslotte is het veel gezelliger om met uw gasten aan tafel te zitten. Aan Karin’s keukentafel neemt uw zorg uit handen en komt graag bij u thuis voor u en uw gasten koken.

  


Hoe gaat dit in zijn werk?

Vooraf wordt met u de keuze van het menu en het aantal gangen besproken. Op basis hiervan wordt de prijs van het diner bepaald. 


Wat krijgt u daarvoor?

Aan Karin’s keukentafel is verantwoordelijk voor de inkoop van de ingrediënten en verzorgt ter plekke uw diner. Sommige gerechten worden vooraf bereid en zullen bij u thuis verder worden bereid en afgemaakt. Vervolgens worden de borden mooi opgemaakt en uitgeserveerd. 

 

De afwas wordt tussen de gangen door weggewerkt en u blijft achter met een schone keuken.

Desgewenst kan Aan Karin’s keukentafel ook voor bijpassende wijnen zorgen.

Servies, bestek en glazen zijn niet inbegrepen, maar kan in overleg geregeld worden.

 

In een vrijblijvende offerte kan ik uw wensen voor een volledig verzorgd diner uitwerken.

Voor informatie over prijzen en het verzorgen van uw diner of catering aan huis, kunt u mij bellen op 06-50637356 of mailen.


Heb je een ervaring of beleving met Aan Karin's keukentafel en vind je het leuk om een review achter te laten?  Schrijf een berichtje in het gastenboek hieronder. Ik zou het heel erg waarderen! Alvast hartelijk dank voor je reactie. 

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Sofie Tulner
03-12-22 11:10:41
Karin heeft een 4 gangen menu voorbereid voor mijn 21 diner voor 20 personen. Karin had alles perfect geregeld en het eten was heerlijk! Iedereen had enorm genoten. Zeker een aanrader!!
Jos Boer
22-09-21 20:04:08
Verjaardag van mijn allerliefste lief gevierd met een high tea aan huis gemaakt door Aan Karin's keukentafel! Fantastisch. Zoete en hartige heerlijkheden met liefde klaargemaakt door Karin! En dat proefden we! Leuke tip dus ook voor anderen. http:­//­www.­aankarinskeukentafel.­nl
Ingrid McAllister
25-06-21 17:02:02
Het was weer heerlijk Karin! Smaken komen tot zn recht in gezonde, maar o zo lekkere gerechten! Dank je
Liesbeth Zijlma
25-06-21 12:01:32
Wat hebben we genoten gisteravond!
Heerlijke gerechten, verfijnde smaken. Heel relaxed en ongedwongen. Een aanrader!!
Dank je wel.
Groet,
Liesbeth
Gera Matton
09-04-21 11:30:24
9-4-2021
1 Keer gegeten met Zangduo de Zonnetjes om ons 1 jarig jubileum te vieren, dat was top, glutenvrij, erg lekker allemaal. Ik vond het voor herhaling vatbaar, dus op 9 april voor de 2e keer genoten van het lekkere eten van Karin. Met mijn zussen verjaardag gevierd van jongste zusje en het was leuk en lekker om dit weer te doen met een 4 gangen verrassingsmenu. Gewoon even doorgeven wat je niet lekker vind en je laten verrassen, erg leuk en superlekker. Ik ga hier zeker nog een keer gebruik van maken, een aanrader wat mij betreft!
Tonen: 5  10   20
 
 
 
E-mailen