Welkom bij Aan Karin's keukentafel!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website Aan Karin’s keukentafel!Wie is het gezicht achter Aan Karin’s keukentafel?

Mijn naam is Karin Rutgers en mijn passie voor koken en lekker eten is al vroeg ontstaan. Vroeger bakte ik samen met m’n vader de heerlijkste taarten en probeerden we regelmatig een nieuw recept uit. Later, werd gezond en puur eten steeds belangrijker omdat één van mijn kinderen allergisch was. Ik was daardoor genoodzaakt om met verse ingrediënten en eerlijke producten te koken en de pakjes en zakjes te laten staan. Aan Karin’s keukentafel is per toeval ontstaan. Ik werd gevraagd om een netwerkdiner te verzorgen en dit beviel de eters (en de kok) zo goed, dat ik vervolgens steeds vaker gevraagd werd om bij mensen thuis te komen koken. Het begon met een uit de hand gelopen hobby, maar inmiddels ben ik met veel plezier bezig met het professioneel verzorgen van diners aan huis en het bereiden van lunches, hapjes en diners voor feesten (zoals jubilea en 21 diners).Gezonde geest in een gezond lichaam

Je hebt maar 1 lichaam en daar moet je zuinig op zijn. Ik ben van mening dat goede en eerlijke voeding goed is voor je lichaam en daarom kies ik voor verse en eerlijke ingrediënten, met weinig vet en zonder toegevoegde suikers. Ook houdt Aan Karin's keukentafel rekening met allergieën en dieetwensen. 

 

 

Wat kan Aan Karin’s keukentafel voor u betekenen?

Niets is zo gezellig als samen met vrienden of familie te dineren! Maar u heeft niet altijd zin om urenlang in de keuken te staan. Tenslotte is het veel gezelliger om met uw gasten aan tafel te zitten. Aan Karin’s keukentafel neemt uw zorg uit handen en komt graag bij u thuis voor u en uw gasten koken.

  


Hoe gaat dit in zijn werk?

Vooraf wordt met u de keuze van het menu en het aantal gangen besproken. Op basis hiervan wordt de prijs van het diner bepaald. 


Wat krijgt u daarvoor?

Aan Karin’s keukentafel is verantwoordelijk voor de inkoop van de ingrediënten en verzorgt ter plekke uw diner. Sommige gerechten worden vooraf bereid en zullen bij u thuis verder worden bereid en afgemaakt. Vervolgens worden de borden mooi opgemaakt en uitgeserveerd. 

 

De afwas wordt tussen de gangen door weggewerkt en u blijft achter met een schone keuken.

Desgewenst kan Aan Karin’s keukentafel ook voor bijpassende wijnen zorgen.

Servies, bestek en glazen zijn niet inbegrepen, maar kan in overleg geregeld worden.

 

In een vrijblijvende offerte kan ik uw wensen voor een volledig verzorgd diner uitwerken.

Voor informatie over prijzen en het verzorgen van uw diner of catering aan huis, kunt u mij bellen op 06-50637356 of mailen.


Heb je een ervaring of beleving met Aan Karin's keukentafel en vind je het leuk om een review achter te laten?  Schrijf een berichtje in het gastenboek hieronder. Ik zou het heel erg waarderen! Alvast hartelijk dank voor je reactie. 

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Milou Kniest
11-05-20 21:03:36
Een gangen diner als verrassing voor mijn ouders.. Wat vonden ze het lekker! En een hele goede service! Ik zal jou, Karin, zeker aanraden voor feestjes en partijen! Heel erg bedankt voor het verzorgen van een heerlijke fantastische avondmaal!
Sigrid Rebergen
22-02-20 14:06:50
Wat hebben wij lekker gegeten aan jouw keukentafel. Ik heb daar veel inspiratie van opgedaan. O.a. de erwtenmousse met munt en de biefrolletjes... verrassend fris en net als alle andere hapjes gewoon super lekker! Nogmaals bedankt Karin!
Tonen: 5  10   20
 
 
 
E-mailen