Welkom bij Aan Karin's keukentafel!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website Aan Karin’s keukentafel!
Wat kan Aan Karin’s keukentafel voor je betekenen?

Niets is zo gezellig om samen met vrienden of familie te dineren! Maar je hebt niet altijd zin om urenlang in de keuken te staan. Tenslotte is het veel gezelliger om met je gasten aan tafel te zitten. Aan Karin’s keukentafel neemt de zorg uit handen en verzorgt graag een unieke eetervaring bij je thuis. Ervaar het gemak van een professionele thuiskok. Hoe gaat dit in zijn werk?

Vooraf wordt in overleg de keuze van het menu en het aantal gangen besproken. Op basis hiervan wordt de prijs van het diner bepaald. Ik kies voor verse en eerlijke ingrediënten, met weinig vet en toegevoegde suikers. Ook houdt Aan Karin's keukentafel rekening met allergieën en dieetwensen. 

 

 


  


Wat krijg je daarvoor?

Aan Karin’s keukentafel is verantwoordelijk voor de inkoop van de ingrediënten en verzorgt ter plekke het diner. Sommige gerechten worden vooraf bereid en zullen bij je thuis verder worden bereid en afgemaakt. Vervolgens worden de borden mooi opgemaakt en uitgeserveerd. 

 

De afwas wordt tussen de gangen door weggewerkt en blijf je achter met een schone keuken.

Desgewenst kan Aan Karin’s keukentafel ook voor bijpassende wijnen zorgen.

Servies, bestek en glazen zijn niet inbegrepen, maar kan in overleg geregeld worden.

 

In een vrijblijvende offerte kan ik je wensen voor een volledig verzorgd diner uitwerken.

Voor informatie over prijzen en het verzorgen van een diner of catering aan huis, kun je mij bellen op 06-50637356 of mailen.


Heb je een ervaring of beleving met Aan Karin's keukentafel en vind je het leuk om een review achter te laten?  Schrijf een berichtje in het gastenboek hieronder. Ik zou het heel erg waarderen! Alvast hartelijk dank voor je reactie. 

Gastenboek

12 berichten op 2 pagina's
Sofie Tulner
03-12-22 11:10:41
Karin heeft een 4 gangen menu voorbereid voor mijn 21 diner voor 20 personen. Karin had alles perfect geregeld en het eten was heerlijk! Iedereen had enorm genoten. Zeker een aanrader!!
Jos Boer
22-09-21 20:04:08
Verjaardag van mijn allerliefste lief gevierd met een high tea aan huis gemaakt door Aan Karin's keukentafel! Fantastisch. Zoete en hartige heerlijkheden met liefde klaargemaakt door Karin! En dat proefden we! Leuke tip dus ook voor anderen. http:­//­www.­aankarinskeukentafel.­nl
Ingrid McAllister
25-06-21 17:02:02
Het was weer heerlijk Karin! Smaken komen tot zn recht in gezonde, maar o zo lekkere gerechten! Dank je
Liesbeth Zijlma
25-06-21 12:01:32
Wat hebben we genoten gisteravond!
Heerlijke gerechten, verfijnde smaken. Heel relaxed en ongedwongen. Een aanrader!!
Dank je wel.
Groet,
Liesbeth
Gera Matton
09-04-21 11:30:24
9-4-2021
1 Keer gegeten met Zangduo de Zonnetjes om ons 1 jarig jubileum te vieren, dat was top, glutenvrij, erg lekker allemaal. Ik vond het voor herhaling vatbaar, dus op 9 april voor de 2e keer genoten van het lekkere eten van Karin. Met mijn zussen verjaardag gevierd van jongste zusje en het was leuk en lekker om dit weer te doen met een 4 gangen verrassingsmenu. Gewoon even doorgeven wat je niet lekker vind en je laten verrassen, erg leuk en superlekker. Ik ga hier zeker nog een keer gebruik van maken, een aanrader wat mij betreft!
Rachèl Broier-Verhoeven
16-03-21 08:25:18
Bruiloftsdiner Max en Rachèl op 04-03-2021. Voor onze bruiloft hebben we Karin gevraagd om een heerlijk diner voor ons thuis te verzorgen. We hebben onwijs zitten smikkelen. Van tevoren hebben we onze wensen aan Karin doorgegeven waarmee ze ons de keuzes in gerechten heeft voorgelegd. Met een paar kleine aanpassingen hebben we een heerlijk menu samen kunnen stellen. Karin is zeer gastvrij en zal hard werkend zich op de achtergrond begeven om het ene na het andere lekkere gerecht op tafel te krijgen. Dit doet ze met veel zorgvuldigheid. De keuken was naderhand weer helemaal aan kant. Ook werden de restjes voor ons netjes in bakjes gedaan om later op te kunnen eten, heerlijk! Karin, dank je wel voor het lekkere diner en de ongedwongen sfeer die daarmee gepaard ging! Wij hebben echt kunnen genieten op onze grote dag!
Hendrik Mulder
28-12-20 13:53:27
Karin heeft voor ons een heerlijk 4 gangen kerstmenu verzorgd: alles uitstekend voorbereid en op kerstavond bezorgd met een duidelijke handleiding/­beschrijving.­ Pompoensoep, een pompoensoufflé met geitenkaas/ei muffin, een boeuf Bourguignon met stoofpeertjes en aardappelpuree en als dessert een verrukkelijke Panna Cotta. Rekening gehouden met dieet en allergie wensen , was echt tot in de puntjes geregeld; een absolute aanrader! Tot de volgende keer...
Maurice Reijmer
29-11-20 19:14:46
Vanuit vriendschap met mijn vriendin het genoegen mogen hebben om van Karin’s kooktalenten te kunnen genieten. Verrassend hoe ze elk gerecht maakt vanuit een basis, maar daar een eigen “twitch” aan geeft. Hoogtepunt : taartje van avocado, basilicum, chilisaus met forel en truffel mayonaise. Bizar lekker ! Aanrader om dit thuis te laten verzorgen. Zeker nu alle restaurants dicht zijn : identieke kwaliteit is met “aan Karin’s keukentafel” gegarandeerd. Zelf fijn van je gezelschap genieten, terwijl Karin alles verzorgt. Sublieme service 👍
Bernadette De Baedts
29-06-20 16:06:49
He Karin, ik sluit me helemaal bij Francine aan! Leuk om elkaar weer even te spreken! Groet Bernadette
Francine De Bruin
29-06-20 14:04:23
We hebben een heerlijke avond gehad met een diner thuis in de tuin. Fantastisch lekker eten van kokin Karin.
Alles netjes verzorgd en erg smakelijk!!!
Het menu bestond uit 3 gangen door ons zelf uitgekozen ( 3 keuzes voor elk onderdeel )
Echt een aanrader.
Super geregeld.
Tonen: 5  10   20
 
 
 
E-mailen